Dat je Bosco Fresh Fest niet kunt missen

10 en 11 juni, Bosco Fresh Fest keert terug naar Moskou. Op het grote gazon van de Moskou School of Management “Skolkovo” wachten de gasten van het festival op nog meer muziek, entertainment, educatieve evenementen, eten en interessante mensen.

Het thema van het festival zal dit jaar ruimte zijn. Zoals gepland door de organisatoren, integreert het festival in de unieke futuristische ruimte van de Skolkovo Business School met behulp van tijdelijke architectuur, ontwerp en nieuwe media. Gebouwd volgens het project van de Britse architect David Ajaye en in veel opzichten geïnspireerd door de werken van Casimir Malevich, is Campus Skolkovo een futuristische binnenstad – met zijn straten, vierkanten en een groot publiek, dat wordt overgebracht naar het nachtprogramma BFF ‘ 18.

Hedliners van het evenement zijn al aangekondigd-een voormalige deelnemer aan de Knife Electropop-Duet, een Faver Ray Shiver en de legendarische Engelse IDM-groep Orbital. Ze zullen worden vergezeld door een nieuwe heldin van slimme popmuziek, Oekraïense zanger Luna, Yuko Electronic Project, Race to Space Quintet, St. Petersburg SBPCH Group, evenals de theaterpunkcollectie “Ging”. The Happy People Group en Muscovites Astana nemen ook deel aan het festival.

Samen met het TBRG Open -platform, het verenigen van getalenteerde mensen van over de hele wereld, hield het festival een wedstrijd van jonge artiesten voor het recht om de hoofdscene te openen. Porto Colór en Secret Atelier openen het dagelijkse programma Bosco Fresh Fest’18. Ook hield het festivalteam samen met het merk Bacardi een competitie van elektronische artiesten en DJ, die op het podium Jungle Fresh Stage en 11 juni speelt. De winnaars waren: BRS, Anatoly Ice, Needze, Geju, Erioxa, Betelgeize, Jati Div, Nikola Melnikov en Holymollyyyyyyyyyy.

In totaal zullen meer dan 40 kunstenaars op het festival optreden.

Nachtprogramma

In het nachtprogramma “Bosco Fresh Night” zullen negen artiesten optreden van 23 uur tot 8 uur.

De Jungle Night Stage Scene zal zich ontvouwen in de lobby van de hoofdcampus van de Skolkovo Business School en zal volledig gewijd zijn aan huismuziek. De nacht opent het Moskou Duet Cream Soda – de belangrijkste drijvende kracht van de Post -Sovjet -fank; Volgende – de uitvoering van de Noorse Lindstrom; Dekmantel Soundsystem show-case in de persoon van Casper Tilroly, die belooft een hypnotische uitvoering te regelen, het beroemde Brooklyn-duo Wolf + Lamb, dat nieuwe vormen en figuren heeft gemaakt.

De podiumscene van de esthetische Joys zal een amfitheater nemen in het publiek “Singapore”. Onder de kunstinstallaties die fantaseren op de verovering van de ruimte zal zijn: het Berlijnse live duet Aufgang B, dat met succes synthetiserende partijen en experimentele technologie in zijn sets combineert; Londense producent Lee Gamble, die zelf zijn muziek kenmerkt als “science fiction”; evenals het Zweedse team van woeste gronden, wiens uitvoeringen de elementen combineren van post-techno, lawaai, industrieel en zelfs elektrische focus. Hadliner Esthetic Joys Stage-Duitse Techno-Div Helena Hauff.

Opleiding

De Bosco Fresh Fest -docent, samen met de Creative Studio “History of the Future”, zal het educatieve en cognitieve programma “Elective” presenteren. De belangrijkste richting van de discussie over de collegezaal is dit jaar gekozen voor het onderwerp: “Om je voor te stellen hoe de wereld van de toekomst kan worden, moet je naar het verleden kijken”.

Samen met beroemde sprekers kunnen gasten de geschiedenis van cinema, muziek, technologieën, politici bespreken om erachter te komen welke gebeurtenissen de mensheid hebben gedwongen om inspiratie te trekken in futurisme, waarom wetenschap moderne geesten vangt, en de meest gedurfde fantasieën geven aanleiding Unieke uitvindingen. Dus bijvoorbeeld, de redacteur -in -chief van Numero Magazine Igor Andreev zal het publiek uitnodigen om te praten over het onderwerp “mode is een weerspiegeling van niet alleen wat er op dit moment gebeurt, maar ook een artistieke ambitie in de toekomst”. De co -oprichter en creatief directeur van vertrekagentschappen Peter Ivanov zal een lezing geven over het onderwerp “Creative: Past/Future”.

De collegezaal zal ook een akoestisch concert zijn van de on-the-go-groep. En het TV-3-kanaal en het educatieve project “Arzamas” zullen een openbare discussieverlening houden uit de serie “Cinema Arzama’s”. Experts, samen met de gasten van het festival, zullen het hebben over kosmisch futurisme in de Sovjet -cinema, kijken naar het in de context van wetenschap en tijd. Op 11 juni, op 17-00, zal een lezing “Cosmic Futurism in Sovjet Cinema worden gehouden: propaganda en de helderste dromen”, de organisatoren beloven een discussie met Oleg Lekmanov en Viktor Korshunov.

Spelletjes en sporten

Bosco Fresh Fest-gasten kunnen ontspannen tijdens het spelen en sportterreinen, Frisby spelen, mini-voetbal op asfalt, door een Space Quest gaan en ook vechten op laserzwaarden van de Sayberfighting School. Young Yoga Project.Keuze organiseert een zone waar het mogelijk is om te ontspannen tussen uitvoeringen van kunstenaars en tijd door te brengen achter meditaties, yoga en open je eigen kosmoc.

Impresario Fedor Elyutin zal een nieuw Etique -project presenteren – een ongebruikelijke prestatie voor twee. Etiquette onderzoekt de aard van menselijke communicatie, moeilijkheden bij het omzetten van gedachten in woorden, de oorsprong van vertrouwen tussen mensen. De regisseur-choreograaf Elizaveta Muravyev en actrice Alexander Cherkasov wordt geïmplementeerd op het festival op het Festival of Manifest’s Immersion Plastic Performance over het onderwerp futurisme, dat zal worden gehouden in het campusgebouw.

In de Basketball Zone Cosmic Jam, georganiseerd door Keysecrets, zal er een penaltywedstrijd zijn, de Skills Basketball Competition, de Basket Dance

Dance Battle, waarin de winnaar wordt toegekend voor de beste basketbaldans. Onder leiding van professionele kapiteins kunnen de festivaldeelnemers tegen elkaar vechten op het 3×3 -teamtoernooi. Een masterclass voor iedereen wordt gespeeld door getiteld atleten. De partner van de basketbalzone is de leider van de upgrade-auto-wereld op het gebied van auto-voltooiing.

Deelnemers krijgen de kans om te proberen te leren hoe ze ruimtevoedsel zelf kunnen koken. De Mosigra-keten van winkels organiseert een gebied met bordspellen en een mega-sauser op het gras, het La Boule Cafe is de game-petank en de Russische skateboardenfederatie bouwt een echte mini-ruimte. Het X-Fit-A-netwerk van heldere en buitengewone fitnessclubs van de LUX-klasse zal ook een partner van de sportzone zijn.

Op een speciale stand zullen gasten van het festival onder leiding van professionals in staat zijn om gratis teugel te geven, kaarten en posters te creëren in de stijl van retrofuturisme met hun eigen handen, evenals aquarel illustraties in de stijl van het kosmisme. Zo’n kunstlaboratorium is georganiseerd door Masterkaya Art School samen met rood potlood. Studio 55 presenteert een kunstinstallatie van bloemen op het thema van de ruimte. Op de “Tribune of Freedom of Speech” – de gesloten intellectuele ruimte van redenaar.Club – Iedereen kan een toespraak houden, een gedicht lezen, zingen of gewoon een interessant verhaal delen. Ook op de festivallocatie verschijnt anderhalf -ton luchtsysteem dat Redbird zal verschijnen, waarop iedereen zich een piloot van vliegtuigen zal kunnen voelen.

برچسب‌ها: بدون برچسب
0

دیدگاه خود را به اشتراک بگذارید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمت‌های مورد نیاز علامت گذاری شده‌اند *